Shopping Cart

Kysyttävää? Soita meille 05 – 375 3220

Toimituskulut alk. 0€ / Ilmainen palautus

Avoinna arkisin 09:30 – 17:30, la 09:30 – 13:30

LIVE-videopalvelut, laitteet sekä koulutus

Foto Monza tarjoaa Kouvolan alueella (ja myös koko suomessa sopimuksen mukaan) ammattimaiset laitteet, käyttökoulutuksen ja myös tuotannon.

LIVE-videon ja streamauksien eli suomeksi suoratoiston kysyntä on kasvamassa kovaa tahtia nykyisten yritysten keskuudessa yhdeksi tärkeimmistä informaatio- ja mainoskanavista. Monesti laitteiden hankita voi tuntua aluksi hinnakkaalta ja hommaa voi lähtä rakentamaan alkuun vuokraamalla laitteet. Saat kauttamme kaiken olennaisen videotuotannon aloittamiseen, olipa se kuinka korkeatasoista, liveä tai nauhoitettavaa videota.

LIVE-videopalvelut, laitteet sekä koulutus
Atem Mini Pro laitteella suoratoisto on helppoa

Videon suoratoistamiseen usein käytetään sosiaalisen median eri alustoja, joissa asiakkaat ovat jo entuudestaan. Tälläisiä ovat mm. Facebook, Youtube ja Periscope. Laitteillamme vaikkapa Facebookin livelähetykset paremmilla videovälineilla kuten järkkäreillä ovat lastenleikkiä.

LIVE-videopalvelut, laitteet sekä koulutus
Ronin 2 gimbaali tuotantokäytössä

Tarjoamme eri hintaluokan laitteita aina ammattimaisista elokuvatuotanto laitteista kännykkätason vehkeisiin. Usein myös kevyen sarjan laitteilla saadaan jo huomattava ero videoiden tasossa, ja loppupeleissä tärkeintä on aina sisältö eikä tekninen toteutus.

Jos et ole varma kokonaisuudesta joka toimisi sinulle kysy meiltä sähköpostilla info@fotomonza.com ja autamme löytävään sopivan paketin.

Vuokralaitteet löydät täältä: https://www.fotomonza.com/tuote-osasto/vuokralaitteet/

Ilmaiset toimituskulut

yli 500€ tilauksiin

30pv palautusoikeus

Voit palauttaa uudet tuotteet ilman kysymyksiä

Virallinen jälleenmyyjä

Uusilla tuotteilla on tehtaan myöntämä takuu

Luotettava kauppa

Yli 30-vuoden kokemus kameroiden myynnistä