Valitse tuoteosasto

Näytetään ainoa tulos

Valitse tuoteosasto

Näytetään ainoa tulos

Sony action-kamerat

Sony action-kamerat ovat pieniä ja näppäriä kameroita, jotka soveltuvat myös hankalampiin olosuhteisiin. Tavallisella kameralla urheilusuoritus tai vedenalais-kuvaus ovat haastavia tai peräti mahdottomia tilanteita, mutta ei action-kameralla. Esimerkiksi lasketteluun, sukelteluun, motocross-ajoon tai benji-hyppyyn action-kamera soveltuu erinomaisesti. Kameran voi kiinnittää lisävarusteilla lähes mihin vain. Vaikkapa kypärään tai polkupyörään kiinnittäminen onnistuu helposti.

Sony action kameroissa on erinomainen kuvanlaatu, paljon erilaisia kuvaus-tiloja, tehokas kuvanvakaaja, kestävä rakenne, suuri akku ja helpot siirtämistavat.

Sony action-kameroille on saatavilla lukuisia lisätarvikkeita, kuten kiinnikkeitä suojakoteloita, hihnoja, laukkuja, kahvoja, filttereitä ja kaapeleita. Jos kamerassa ei ole sisäistä tallennustilaa tai sitä on liian vähän, on tärkeää ostaa myöskin muistikortti.

Mikäli tarvitset apua Sony action-kameran tai tarvikkeiden valinnassa kysy asiasta chatissä. Voit ottaa myös yhteyttä meihin sähköpostilla info@fotomonza.com, puhelimitse 05-3753220 tai tulla käymään paikan päällä liikkeessämme.