Osastot
Suodata hinnan mukaan

Vuokralaitteet

Foto Monzasta saat ammattilaisten vuokralaitteet edullisesti ja vaivattomasti

Tarjoamme kattavan valikoiman valo- ja videokuvauskalustoa edullisinvuokrahinnoin. Ei kannata ostaa turhaa tuhansien eurojen arvoisia laitteita, jos niille ei ole käyttöä muutamaa keikkaa enempää. Vuokraaminen tulee usein huomattavasti edullisemmaksi ja riskittömämmäksi.

Valikoimamme sijaitsee fyysisesti Kouvolassa, mutta toimitamme laitteet haluamaasi Postin toimipisteeseen kiinteällä 10€ maksulla, joka sisältää myös palautuksen takaisin meille. Luonnollisesti laitteet on myös mahdollista noutaa Foto Monzan tiloista.

Jos olet vuokraamassa ensikertalaisena, suosittelemme tutustumaan vuokraehtoihin, jottei tule mitään yllätyksiä.

Lyhyesti

  • Ammattikalustoa edullisesti päivähinnoin
  • Alennus 0-50% riippuen vuokran pituudesta
  • Toimitus mihin vain Suomessa (ota huomioon Postin kuljetusaika)
  • Kiinteä 10€ postikulu, joka kattaa molemmat suunnat
  • Voit varata tuotteet suoraan verkkosivuiltamme

 

Etkö löytänyt sopivaa vuokralaitetta itsellesi? Soita meille 05 – 3753220 tai laita sähköpostia info@fotomonza.com. Meillä on kokoajan noin 100 käytettyä tuotetta, joista löytyy varmasti sopivia vaihtoehtoja.

Vuokralaitteet

Showing 1–20 of 21 results

Kameran vuokraus – vuokrakamera ja muut vuokralaitteet Foto Monzalta

Foto Monzan vuokralaitteet tarjoavat vaivattoman tavan saada vaikkapa vuokrakamera käyttöön tilapäisesti tarvittavaksi ajaksi tai testattavaksi ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä. Meiltä saatkin vuokralaitteita kaikkiin valokuvaus- ja videotarpeisiin. Tarjoamme vuokrakamerat kilpailukykyisin hinnoin niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin. Samalla saat vuokrattua meiltä myös muut tarvitsemasi valokuvaus- ja videokuvaustarvikkeet. Jos kameran vuokraus kiinnostaa, jatka lukemista…

Kameravuokraus sujuu vaivattomasti: varaa netistä, nouda liikkeestä

Olisiko laadukas vuokrakamera tarpeen? Tai tarvitsisitko kenties taltiointivälinettä liikkuvalle kuvalle? Hienoa, kameran vuokraus ei tästä paljoa helpommaksi enää muutu: tee varauksesi haluamistasi vuokralaittesta kätevästi verkkokauppamme kautta! Kaikki vuokralaitteet, kuten vuokrakamerat, noudetaan Foto Monzan tiloista liikkeen aukioloaikana tai toimitetaan sinulle Postin välityksellä. Vuokran hinta riippuu vuokralaitteesta ja lainan pituudesta. Voit myös pyytää tarjouksen isommasta erästä vuokralaitteita.

Mikäli sopivaa vuokralaitetta tai -tuotetta ei löydy listalta, kannattaa sitä kysyä info@68.183.223.201 ja voimme varmasti auttaa asiassa. Kun kameravuokraus on ajankohtaista tai tarvitset kuvaustarvikkeita tilapäiseen käyttöön, me palvelemme!