Foto Monza vuokraamo

Vuokraamo

Helppo ja vaivaton vuokraus

Saat meiltä ammattitason kaluston vuokralle jopa seuraavaksi päiväksi. Valitse tarvitsemasi tuotteet ja maksa ne kassalla.

Tuotteet voit noutaa Foto Monzasta tai ne voidaan toimittaa postilla sinulle.

Vuokraamo

Joustavat maksutavat

Voit maksaa vuokralaitteesi lähes kaikilla luottokorteilla, pankkitunnuksilla, Mobilepay:lla, Klarna ja Collector osamaksuilla ja luonnollisesti käteisellä liikkeessä.

Voit esimerkiksi tehdä sovitun keikan lainakalustolla ja maksaa sen vasta rahan saatuasi.

Vuokraamo

Toimitus koko suomeen vain 10€

Toimitamme vuokralaitteet sinulle haluamaasi postitoimipaikkaan, ja voit palauttaa ne samaan tai vaihtoehtoiseen Postin toimipisteeseen kun vuokra-aika päättyy.

Toimituskulut ovat vain 10€ riippumatta tuotteiden määrästä.

Kamerat ja objektiivit

Kamerat ja objektiivimme ovat laadukkaita ammattilaisten laitteita, jotka on valittu hyvän suorituskyvyn ja käytettävyyden pohjalta. Kamerat pohjaavat pitkälti Sonyn fullframe kameroihin ja niille tarkoitettuihin huippuobjektiiveihin. Sony tarjoaa tällä hetkellä erinomaisen suorituskyvyn, yhdistäen loistavat still- ja videokuvaus ominaisuudet.

Jos tarvitset kameran jota ei löydy listalta, voit myös katsoa kattavan vaihtolaitevalikoiman, jos löydät oikean kameran sieltä niin vuokraamme sen mielellämme sinulle. Laita sähköpostia meille ja voimme sopia vuokrahinnan - info@www.fotomonza.com
Näytä kaikki

Salamat ja lisätarvikkeet

Iskikö kuvauskeikka jossa tarvittaisiin lisävaloja? Ei hätää saat meiltä edullisesti Godoxin tehokkaita salamoita, valonmuokkaimia, ja lisätarvikkeita vuokralle. Meillä on reilusti salamoita vuokralle ja lähettimet jokaiseen kameramerkkiin, voit myös helposti käyttää omia salamoitasi orjina Godox salamoiden kanssa. Jos tarvitset isompaa määrää tavaraa tai valaisuapua niin ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla tai puhelimella. info@www.fotomonza.com / 05 - 375 3220
Näytä kaikki

Videotarvikkeet

Videoprojekteissa tulee usein tilanteita että tarvitset mitä erikoisempia välineitä, joille ei kuitenkaan usein ole tarvetta myöhemmin. Tässä kohtaa vuokraus onkin erinomainen vaihtoehto. Vuokraamme tarpeisiisi laadukkaat Zoomin ääninauhurit, RØDE Mikrofonit ja gimbaalit eri väleineille. Voit olla varma että lopputulos paranee laadukkaalla äänellä ja vakautetulla kuvalla.
Røde RodeLink Wireless Filmmaker Kit  20.00 / Per pv

Røde RodeLink Wireless Filmmaker Kit – Vuokralaite

Røre VideoMic Pro+ - Vuokralaite  20.00 / Per pv

Røre VideoMic Pro+ – Vuokralaite

Zhiyun Crane 2  55.00 / Per pv

Zhiyun Crane 2 – Vuokralaite

Zhiyun Crane 2 Dual Handle otekahva  10.00 / Per pv

Zhiyun Crane 2 Dual Handle otekahva – Vuokralaite

Zhiyun Smooth-Q älypuhelimille  15.00 / Per pv

Zhiyun Smooth-Q älypuhelimille – Vuokralaite

Näytä kaikki
05 - 3753220 info@fotomonza.com