Tämä tuote on poistunut valikoimista!

Ikävä kyllä kyseistä tuotetta ei pystytä enää toimittamaan. Kysy korvaavaa tuotetta asiakaspalvelustamme - info@fotomonza.com tai 05 - 3753 220

Nikon D5600 + AF-P 18-55 + AF-P 70-300 VR

Tuotetunnus (SKU): VBA500K004 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
 • Nikon D5600 + AF-P 18-55 + AF-P 70-300 VR
 • Nikon D5600 + AF-P 18-55 + AF-P 70-300 VR
 • Nikon D5600 + AF-P 18-55 + AF-P 70-300 VR
 • Nikon D5600 + AF-P 18-55 + AF-P 70-300 VR
 • Nikon D5600 + AF-P 18-55 + AF-P 70-300 VR
 • Nikon D5600 + AF-P 18-55 + AF-P 70-300 VR
 • Nikon D5600 + AF-P 18-55 + AF-P 70-300 VR
 • Nikon D5600 + AF-P 18-55 + AF-P 70-300 VR

Foto Monzan hinta

849.00 / 684.68 alv 0%

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Nikon F-bajonetti
 • 23,5 x 15,6 mm CMOS, 24 megapikseliä
 • herkkyys: ISO 100 – 25600
 • suljinajat: 1/4000 – 30 s + bulb, X-sync 1/200 s
 • sarjakuva: 5 fps
 • videokuva: 1920×1080@60/50/30/25/24p, H.264 MOV, stereo
 • SnapBridge (Bluetooth)
 • näyttö: kääntyvä 8,1 cm LCD-kosketusnäyttö, 1037k
 • SD(HC/XC)-korttipaikka
 • sisäänrakennettu WiFi ja NFC
 • HDMImini-liitäntä (C)
 • mikrofoniliitäntä
 • mitat: 124 x 97 x 70 mm
 • paino: 465 g CIPA

Varasto loppu

Nopeat ja turvalliset toimitukset

 • Turvallinen takuu – lue lisää
 • Kuntotestattu tuote jolle myönnämme takuun
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Ennen klo 14:30 tilatut varastotuotteet lähetetään samana päivänä
Tuotepaketti: D5600 + 18-55mm + 70-300mm

Kuvaus

Nikon Säästä Heti kampanja – Saat suoraan alennuksen ostamastasi tuotteesta!


Jatkuvasti yhteydessä oleva D5600 lisää kuvien luovuutta.

Odottamaton kaunis hetki. Täydellisesti onnistunut lavastettu ajastettu elokuva. Olipa kyse varjoleikeistä auringon ollessa korkealla taivaalla tai videoiden kuvaamisesta kiehtovista kuvakulmista, mikään ei ole niin jännittävää kuin luoda jotakin vaikuttavaa.

Nikonin tehokkaan kuvatekniikan ansiosta D5600 tuo kuviin loistoa.  Tämä kamera herättää ideat eloon. Nikonin maineikkaiden NIKKOR-objektiivien mallisto takaa, että luovia vaihtoehtoja on rajattomasti. Nikonin SnapBridge-tuen ansiosta voit synkronoida valokuvat älylaitteeseen jo kuvauksen aikana tai siirtää videot helposti milloin tahansa.

MIELIKUVITUS LIIKKEELLE: NIKONIN DSLR-LAATUISET KUVAT

Kun olet kuvaaja, joka osaa hyödyntää muilta huomaamatta jääneet kuvaustilanteet, kaikkein tärkeintä on kuvanlaatu. Suurella 24,2 megapikselin DX-koon kuvakennolla varustettu D5600 pystyy tallentamaan pienetkin yksityiskohdat tarkasti ja tuottamaan erittäin teräviä ja selkeitä kuvia. Ystäväsi ja seuraajasi näkevät juuri sen, mitä halusit – kerta toisensa jälkeen. ISO-alue 100–25 600 sekä Yömaisema-tilan laajennettu ISO-herkkyys 6 400 takaavat, että kuvia voi ottaa vaivattomasti myös heikossa valaistuksessa ja vaikeissa valaistustilanteissa. EXPEED 4 -kuvankäsittelyjärjestelmä vähentää kohinaa tehokkaasti myös suuria ISO-herkkyyksiä käytettäessä. Vaihdettavien NIKKOR-objektiivien suuren valikoiman ansiosta voit ottaa taustaltaan loistavasti sumennettuja ja kontrastiltaan sävykkäitä kuvia.

LIIAN HYVIÄ JAKAMATTA JÄTETTÄVIKSI: PIDÄ YHTEYTTÄ SNAPBRIDGEN AVULLA

Pidä yhteyttä ja inspiroi jakamalla DSLR-laatuiset kuvasi muutamassa sekunnissa. Nikonin rajoja rikkova SnapBridge hyödyntää Bluetooth® low energy ‑tekniikkaa¹, joka ylläpitää jatkuvan yhteyden D5600:n ja yhteensopivan älylaitteen välillä. Kameran liittäminen älylaitteeseen on helppoa. Tämän jälkeen kamera voi synkronoida valokuvat älylaitteeseen jo kuvausvaiheessa tarvitsematta muodostaa yhteyttä joka kerta erikseen. Jokainen ottamasi kuva ilmestyy välittömästi puhelimeen tai tablet-laitteeseen valmiina jaettavaksi. Voit myös siirtää videot manuaalisesti milloin tahansa. SnapBridge-yhteys mahdollistaa jopa etäkuvauksen älylaitteella. Käytitpä SnapBridgeä miten tahansa, kameran akun varauksen loppumisesta ei tarvitse huolehtia, ja älylaitteen käyttöä voi jatkaa ilman keskeytyksiä. Perspektiivisi on ainutlaatuinen: SnapBridge-yhteyden avulla voit jakaa tapahtumat saman tien.

LISÄTIETOJA SNAPBRIDGESTÄ

NIKONIN DIGITAALINEN JÄRJESTELMÄKAMERA: KUN VALOKUVAUS TUNTUU TODELLA VALOKUVAUKSELTA

Äärimmäisen helposti kuljetettavan D5600:n moitteeton ergonomia helpottaa syventymistä valokuvaukseen. Laadukkaalla, objektiivin läpi hämmästyttävän kirkkaan kuvan tuottavalla optisella etsimellä voit luoda vaikuttavia sommitelmia: kun haluat keskittyä kohteeseen, kuvaamalla etsimen läpi voit suojautua auringonvalolta ja häiriöiltä. Teleobjektiivia käyttäessäsi voit myös pidellä kameraa entistä vakaammin. Hyvin sijoitettu komentokiekko ja monivalitsin helpottavat asetusten muuttamista kuvauksen aikana. Kosketusnäytön Fn-toiminnon avulla voit säätää asetuksia suuressa kosketusnäytössä ja pitää samalla katseesi etsimessä. Tämä rungoltaan vain 415 g (noin)² painava ja ulkokuoreltaan hiilikuituvahvisteinen kamera on riittävän kevyt, mutta kestävä otettavaksi kaikkialle mukaan. Halusitpa ottaa matka- tai kaupunkikuvia, kun kerran kierrät sormesi kameran tukevan kahvan ympärille ja aloitat kuvaamisen, et halua laskea kameraa käsistäsi.

IKUISTA NÄKEMÄSI HALUAMALLASI TAVALLA: KÄÄNTYVÄ KOSKETUSNÄYTTÖ

Voit nyt kuvata digitaalisella järjestelmäkameralla, joka näkee maailman samalla tavalla kuin sinä – myös silloin, kun näet sen täysin eri näkökulmasta. Sommittele täydellisiä kuvia kääntämällä, kallistamalla tai kiertämällä 8,1 cm:n (3,2 tuuman) suurta kääntyvää kosketusnäyttöä. Kuva on aina selkeä siihen katsomatta, onko kamera ylhäällä, alhaalla tai etäällä kehostasi. Napauttamalla kosketusnäyttöä voit tarkentaa ja ottaa kuvan aivan kuin älypuhelimella. Voit tämän lisäksi käyttää kosketusohjaimia optisen etsimen avulla kuvattaessa tai kuvia toistettaessa. Etsimen avulla kuvattaessa kosketusnäytön Fn-toiminto tarjoaa intuitiivisen vaihtoehdon komentokiekon tai monivalitsimen käytölle: voit nyt valita tarkennuspisteen tai säätää muita tärkeitä asetuksia, kuten Aukko- ja Automaattinen herkkyys -asetuksia, suuressa kosketusnäytössä. Kuvia toistettaessa Nikonin D5- ja D500-ammattilaiskameroista peritty vierityspalkki mahdollistaa kuvien nopean selaamisen. Nipistämällä voit lähentää ja rajata kuvan nopeasti.

JOKA HETKI TALTEEN: TALLENNA KAIKKI IDEAT NOPEASTI JA TARKASTI

Kun huomaat kaiken, tarvitset kameran, jolta ei mikään mene ohi. Olitpa tapahtumien keskipisteessä tai kuvaamassa etäältä, D5600:n veitsenterävä automaattitarkennusjärjestelmä tarkentaa nopeasti kohteeseen ja pitää sen terävänä. Automaattitarkennusjärjestelmän 39 tarkennuspistettä kattavat suuren osan kuva-alasta, ja keskialueelle sijoitetut 9 ristikkäistyyppistä tunnistinta parantavat tarkkuutta. Reaaliaikanäkymässä kuvattaessa kameran kontrastin havaitseva automaattinen tarkennus seuraa jatkuvasti kohdetta. Yllättävissä kuvaustilanteissa kamera pystyy ottamaan viisi kuvaa sekunnissa ja ikuistamaan hetken huippuluokan tarkkuudella.

VIDEOITA, JOTKA ON ILO JAKAA: D-VIDEO JA AJASTETTU ELOKUVA

Tallenna sujuvia ja yksityiskohtaisia Full HD -videoleikkeitä, jotka on ilo jakaa. D-videotoiminnolla voi kuvata jopa 50p:n tai 60p:n kuvataajuudella. Jatkuva reaaliaikanäkymän automaattitarkennus (kokoaikainen automaattitarkennustila) pitää kohteesi terävänä myös nopeissa tilanteissa. AF-P NIKKOR ‑vakio-objektiivilla kuvattaessa videossa ei käytännössä kuulu tarkennusääntä objektiivin yhdysrakenteisen askelmoottorin ansiosta. Nikonin edistyneille käyttäjille suunnatuista digitaalisista järjestelmäkameroista peritty Ajastettu elokuva -toiminto muuntaa hitaasti liikkuvat pilvet tai ruuhkaisen kadun poikkeuksellisen nopeiksi tapahtumasarjoiksi. D5600:lla kuvatut videot on helppo jakaa kameran SnapBridge-yhteyden välityksellä.

TAITEELLINEN VAIKUTELMA: KAMERAN SISÄLTÄMÄT LUOVAT TYÖKALUT

Lisää valokuvien ja videoiden vaikuttavuutta kameran luovilla työkaluilla. Lisää kuviesi ilmaisuvoimaa vaivattomasti erilaisilla tehosteilla: voit esikatsella valitun tehosteen reaaliaikanäkymässä ja säätää sen voimakkuutta ennen kuvan ottamista. Jos haluat hallita kuviesi ulkoasua entistä paremmin, Picture Control -asetuksilla voit hienosäätää esimerkiksi kontrastia ja värikylläisyyttä. Picture Control -asetus Tasainen helpottaa videoiden jälkikäsittelyä. Voit myös luoda ja tallentaa mieltymystesi mukaisen, mukautetun Picture Control -asetuksen. Muokkausvalikon tehosteilla voit nopeasti korostaa tai muuttaa valokuviesi tunnelmaa kamerassa. SnapBridge-yhteyden ansiosta voit jatkaa luovaa prosessia suosikkisovelluksillasi älypuhelimessa tai tablet-laitteessa.

NIKKOR-OBJEKTIIVIT: LEGENDAARISTA OPTISTA SUORITUSKYKYÄ

D5600 on yhteensopiva kaikkien DX-koon NIKKOR-objektiivien kanssa. Näetpä maailman valokuvaajana miten tahansa, löydät varmasti NIKKOR-objektiivin, joka jakaa visiosi. Valovoimaisella kiinteäpolttovälisellä objektiivilla saat aikaan kauniin taustasumennuksen, teleobjektiivilla kuvaat kaukaisia kohteita ja laajakulmaobjektiivilla voit luoda dramaattisia sommitelmia. Voit kuvata myös monilla erilaisilla FX-koon objektiiveilla.

LAAJENNA KUVAUSMAHDOLLISUUKSIA: NIKONIN LISÄVARUSTEET

D5600 kuuluu Nikonin loputtomasti laajennettavissa olevaan DSLR-järjestelmään, joka tukee kaikkia mahdollisia kuvausideoita. Kun haluat kokeilla valon tarjoamia mahdollisuuksia luovuuteen, Nikonin arvostetuilla salamalaitteilla se on helppoa. Näillä pienikokoisilla salamalaitteilla voi hajottaa tai pehmentää valoa, lisätä päivällä otettujen kuvien vaikuttavuutta, parantaa hämärässä otettuja kuvia ja tuoda esiin kohteen yksityiskohtia vastavalossa. Jos kaipaat helppoa kuljetettavuutta, käytä SB-500-salamalaitetta, jossa on lähikuvien ottamiseen tai videoiden kuvaamiseen erinomaisesti soveltuva voimakas LED-valo. Kun haluat tallentaa laadukasta ääntä, käytä lisävarusteena saatavaa ME-1-stereomikrofonia. Mille poluille sitten haluatkin kuvauksessasi suunnata, Nikonin välineillä se onnistuu.

¹ Bluetooth®-sanamerkki ja ‑logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita Nikon Corporation ja sen tytäryhtiöt käyttävät lisenssillä.
² Ilman akkua ja SD-korttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nikon D5600 + AF-P 18-55 + AF-P 70-300 VR”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Voimme myös opastaa tilauksessa puhelimitse numerosta 05 – 3753220. Tilaajan tulee olla yli 18-vuotias.

Toimitusaika

Pyrimme toimittamaan kaikki ennen klo 15:00 tilatut varastotuotteet vielä samana päivänä, poislukien Matkahuolto. Matkahuollon paketit toimitamme yleisesti 1-2pv viiveellä. Tuotteet joissa on lukee toimitusaika, toimitamme heti kun saamme tuotteen omaan varastoon. Yleinen toimitusaika tuotteille on 2-7pv, pidempään kestävissä toimituksissa pyrimme ilmoittamaan asiasta asiakkaalle sähköpostilla tai tuotesivulla.

Toimitustavat ja kulut

 • Nouto Foto Monzasta - maksuton

 • Postipaketti alk. 3,90 €
 • Smartpost pakettiautomaatti 5,90€ - yli 500€ tilaukset ilmaiseksi
 • Posti kotipaketti ja Express 14,90€
 • Matkahuolto bussipaketti 7,90€
 • Matkahuolto lähelläpaketti 7,90€
 • DB Schenker 23,00€ (vain taustakankaille)

Maksutavat

Verkkokaupassamme meillä käy kaikki yleisemmin pankkitunnukset sekä pankkikortit ja lisäksi myös Mobilepay, Klarna osamaksu (tili) ja lasku, Collector osamaksu sekä lasku 14pv maksuajalla.

Myymälässä voit lisäksi maksaa käteisellä ja Mash osamaksulla, sekä Kuvamestarit rahoituksella (palvelun tarjoaa: Resurs Bank)

Takuu

Uusien tuotteiden takuu on yleisesti 36kk, käytettyjen vaihtolaitteiden yksi (1) kuukausi jos ei toisin ilmoiteta tuotekortissa.
Poikkeuksina seuraavat (Koskee vain uusia tuotteita):

 • Käyttyjen laitteiden akut - ei takuuta.
 • Akut 6kk
 • DJI 24kk, akut 6kk
 • Fujifilm 36 kuukautta
 • Godox 24 kuukautta (Akut 6kk)
 • Hakutatz 12 kuukautta
 • Hoya 36 kuukautta
 • Kenko 36 kuukautta
 • Lowepro 10 vuotta
 • Joby 36 kuukautta
 • Manfrotto 36 kuukautta
 • Nikon 36 kuukautta
 • Nissin 36 kuukautta
 • Olympus 36 kuukautta
 • Rode mikrofonit 24 - 120kk. Pidennetty takuu rekisteröitymällä - katso rode.com
 • Samsung SSD-kovalevyt 60 kuukautta
 • Samyang 36 kuukautta
 • Sigma 24 kuukautta, rekisteröitymällä 5 vuotta
 • Sirui 72 kuukautta
 • Sony 36 kuukautta
 • Tamron 24 kk, rekisteröitymällä 5 vuotta
Canon ja Nikon tuotteiden takuuhuollosta ja -vaihdosta vastaa JAS-tekniikka.  www.jastekniikka.fi
Lowepro, Nissin, Samyang, Sirui ja Tamron tuotteiden takuuhuollosta ja -vaihdosta vastaa Focus Nordic. www.focusnordic.fi
Hoya, Sigma ja Tokina tuotteiden takuuhuollosta ja -vaihdosta vastaa Valokuvaustukku Foka.  www.foka.fi
Manfrotto tuotteiden takuuhuollosta- ja vaihdosta vastaa  Tura Scandinavia
Godox tuotteiden takuuasiat hoidetaan Foto Monzan kautta
Sony tuotteiden takuuasioista vastaa www.infocare.fi

Voit ottaa aina meihin yhteyttä takuuasioissa ja autamme niissä mielellämme. Voit myös kuitenkin huollattaa laitteesi omatoimisesti yllä mainituissa paikoissa. Ainoastaan Godox tuotteet tulee korjauttaa Foto Monzan kautta aina.