Näytä suodattimet

Näytetään tulokset 1–16 / 234

Näytetään tulokset 1–16 / 234

Käytetyt kamerat ja vaihtolaitteet

Käytetyt kamerat, järjestelmäkamerat, objektiivit ja vaihtolaitteet ovat Foto Monzan arkipäivää. Kauttamme kulkee päivittäin jopa 20 käytettyä tuotetta, osaammekin tarkastaa niiden kunnon, niin visuaalisesti kuin mekaanisestikkin. Tuotteilla on 1kk takuu, jos ei tuotteessa toisin mainita. Saamme myös paljon lähes uusia tai vähän käytettyjä tuotteita joilla on yhä tehdastakuu voimassa, tällöin luonnollisesti takuu siirretään asiakkaan eduksi. Voitkin olla varma että saat toimivan laitteen.

Suurin osa käytetyistä laitteista liikkuu meillä postitse, olipa kotikuntasi siis Helsinki, Tampere, Turku, Jyväskylä tai Oulu saat pakettisi parhaimmillaan seuraavaksi päiväksi toimitettuna kotiin tai haluamaasi noutopisteeseen.

Tarjoamme kaikkiin käytettyihin laitteisiin 30-päivän “ei kysymyksiä” palautusoikeuden.

Jos et löydä valikoimistamme sopivaa vaihtolaitetta, laita meille kyselyä sähköpostilla ja löydämme varmasti sinulle hyvän käytetyn kameran tai muun vaihtolaitteen.

Minkälainen on hyvä käytetty kamera?

Usein tähän on suoraan mahdoton vastata suoraan. Jos et vielä tunne kameroita tarpeeksi hyvin, suosittelemme kääntymään puoleemme. Räätälöimme juuri sinun tarpeisiin ja budjettiin sopivan kameran, joko käytetyistä tai uusista laitteista. Tänä päivänä kameran merkki ei ole kovinkaan olennainen, vaan kaikilta merkeiltä löytyy loistavia tuotteita.

Vaihdossa vanhat kamerat?

Otamme vastaan vaihdossa käytetyt kamerat, järjestelmäkamerat, objektiivit ja tarvikkeet sekä muut vaihtolaitteet. Sitova vaihtoarvio annetaan aina tuote nähdessä, mutta yleisesti sähköpostilla saatavat arviomme pitävät hyvin lähelle paikkansa.

Miksi käytetty kamera?

Käytetty kamera on usein edullinen ja hyvä vaihtoehto uudelle, varsinkin aloittavalle kuvaajalle. Kamerat eikä objektiivit juurikaan kulu oikein käytettyinä ja kestävätkin helposti kymmeniäkin vuosia.

Kaikki käytetyt järjestelmäkamerat, pokkarit objektiivit ja tarvikkeet on tarkastettu ja niille on annettu kuntoluokitus (K)1-5 asteikolla. Kuntoluokitus kertoo kameran mekaanisen ja optisen kunnon.

K5 = erinomainen (uutta vastaava)
K4 = hyvä
K3 = tyydyttävä
K2 = välttävä
K1 = heikko

Tarkemmat kuvaukset käytettyjen kuntoluokituksesta voit lukea artikkelistamme – Käytettyjen tuotteiden kuntoluokitukset

Jos et löytänyt haluamaasi vaihtolaitetta, laita meille sähköpostia info@fotomonza.com ja voimme lisätä sinut varauslistalle