Valitse tuoteosasto

Näytetään tulokset 1–20 / 149

Valitse tuoteosasto

Näytetään tulokset 1–20 / 149

Käytetyt Kamerat

Käytetyt kamerat, järjestelmäkamerat, objektiivit ja vaihtolaitteet ovat Foto Monzan arkipäivää. Kauttamme kulkee päivittäin jopa 20 käytettyä tuotetta, osaammekin tarkastaa niiden kunnon, niin visuaalisesti kuin mekaanisestikkin. Voitkin olla varma että saat toimivan laitteen. Jos et ole kuitenkaan tyytyväinen laitteesesi tarjoamme 30-päivän “ei kysymyksiä” palautusoikeuden. Jos et löydä valikoimistamme sopivaa vaihtolaitetta, laita meille kyselyä sähköpostilla ja löydämme varmasti sinulle hyvän käytetyn kameran tai muun vaihtolaitteen.

Otamme vastaan käytetyt kamerat, käytetyt järjestelmäkamerat, käytetyt objektiivit ja tarvikkeet sekä muut vaihtolaitteet. Tuotteilla on on aina takuu, toisin kuin usein niin sanotuissa tori kameroissa. Saamme myös paljon lähes uusia tuotteita joilla on yhä tehdastakuu voimassa, tällöin luonnollisesti takuu siirretään asiakkaan eduksi.

Käytetty kamera on usein edullinen ja hyvä vaihtoehto uudelle, varsinkin aloittavalle kuvaajalle. Kamerat eikä objektiivit juurikaan kulu oikein käytettyinä ja kestävätkin helposti kymmeniäkin vuosia.

Kaikki käytetyt kamerat, järjestelmäkamerat, objektiivit ja tarvikkeet on tarkastettu ja niille on annettu kuntoluokitus (K)1-5 asteikolla. Kuntoluokitus kertoo kameran mekaanisen ja optisen kunnon.