Kysyttävää? Soita meille 05 – 375 3220

Ilmaiset toimituskulut yli 1000€ tilauksiin / Palautusoikeus 30pv

Avoinna arkisin 10:00 – 17:00, la 10:00 – 15:00

Lähetykset Foto Monzaan

Palautukset

HUOM! Ota aina ennen palautusta yhteyttä asiakaspalveluumme! Emme nouda virheellisesti lähetettyjä lähetyksiä, jotka eivät ole tulleet perille asti. Voit lukea tarkemmin palautuksesta toimitusehdoistamme

Palautuksista joista ei ole ole oltu yhteydessä asiakaspalveluumme veloitamme 15€ käsittelynmaksun, sekä vaihtolaitteiden palautuksesta veloitamme sen aina jos toisin ei ole sovittu.

Yli 200€ tuotteiden palautus on lähtökohtaisesti maksutonta, kuitenkin ilmoittamattomat ja virheellisesti lähetetyistä palautuksista perimme todelliset postikulut*. Vaihtolaitteiden ja käytettyjen palautuksesta perimme aina toteutuneet postikulut*

*Toteutuneet postikulut pyöristämme alaspäin 15€ summaan.

Asiakaspalautusnumero Matkahuoltoa varten: 9548106 / Asiakaspalautus. Voit palauttaa paketin mihin tahansa “miehitettyyn” Matkahuollon pisteeseen, näitä ovat esimerkiksi R-kioskit, Filmtownit ja Päämiespisteet.

Vaihtolaitteiden lähetys

Vaihtolaitteet tulee lähettää Foto Monzaan perille asti kannettuna, voit käyttää haluamaasi palvelua (Posti Express / Matkahuolto Jakopaketti / Muu). Paketteihin jotka eivät tule perille asti, lisäämme 20€ käsittelymaksun.

Voit myös käyttää halutessasi meidän Matkahuollon sopimusta numerolla: 9548106 / Asiakaspalautus. Tässä tapauksessa lisäämme vaihtokauppaan 15€ kulut postituksesta.Voit palauttaa paketin mihin tahansa “miehitettyyn” Matkahuollon pisteeseen, näitä ovat esimerkiksi R-kioskit, Filmtownit ja Päämiespisteet.

Jos lähetät tuotteet itse, käytä osoitetta:

Foto Monza
Asemakatu 2 B C
45100, Kouvola
05-3753220

Toimituskulut alk. 0,00€

Nopeat toimitukset

30pv palautusoikeus

Voit palauttaa uudet tuotteet ilman kysymyksiä

Virallinen jälleenmyyjä

Uusilla tuotteilla on tehtaan myöntämä takuu

Luotettava kauppa

Yli 30-vuoden kokemus kameroiden myynnistä