Tämä tuote on poistunut valikoimista!

Ikävä kyllä kyseistä tuotetta ei pystytä enää toimittamaan. Kysy korvaavaa tuotetta asiakaspalvelustamme - info@fotomonza.com tai 05 - 3753 220

Nikon W100 – Sininen

Tuotetunnus (SKU): VQA011E1 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

149.00  120.16  alv0%

30pv alin hinta: 149.00 

Maksa osissa 0% korolla

alk. 19 € / kk |

Lue lisää
Ei varastossa
0 kpl jälkitoimituksessa

Toimitustavat

Matkahuolto
Lähella paketti / Jakopaketti / Kotipaketti
alk. 4,90 €
Posti
Smartpost / Express / Kotijakelu
alk. 4,90 €

+Lisätiedot

 • IPX8 -vesitiivis (10 m / 60 min)
 • Ø5,8 mm CMOS, 13 megapikseliä
 • 3x optinen zoom, 30 – 90 mm kinovastaavuus
 • valovoima: f/3,3 – 5,9
 • herkkyys: ISO 125 – 1600
 • Videokuva: 1920×1080@30p, H.264/MP4
 • SD(HC/XC)-korttipaikka, 22 Mt:n sis. muisti
 • näyttö: 6,7 cm:n LCD, 230k
 • Sisäänrakennettu WiFi ja Bluetooth (SnapBridge)
 • HDMImicro-liitäntä (D)
 • microUSB-liitäntä
 • mitat: 110 x 67 x 38 mm
 • paino: 177 g CIPA
 • akunkesto: 220 kuvaa CIPA

Nopeat ja turvalliset toimitukset

 • Turvallinen takuu – lue lisää
 • Kuntotestattu tuote jolle myönnämme takuun
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Ennen klo 15:00 tilatut varastotuotteet lähetetään samana päivänä

Jaa kaikki hauskat lomahetkesi välittömästi vesitiiviin COOLPIX W100:n avulla.

Sitä voi käyttää jopa 10 metrin syvyydessä¹, se kestää 1,8 metrin pudotuksen², −10 °C:n pakkasen ja on myös pölytiivis¹, joten se pärjää kaikissa tilanteissa.

Kameralla voi ottaa laadukkaita valokuvia ja kuvata stereoäänellä varustettuja Full HD -videoita, kun taas SnapBridge-sovelluksella voi siirtää kuvat automaattisesti älylaitteeseen, mikä helpottaa jakamista ja tallennusta. Erillisten painikkeiden ja yksinkertaisen käyttöliittymän ansiosta käyttö on vaivatonta, ja käytettävissä on myös erityinen lasten valikko.

13,2 megapikselin COOLPIX W100 tekee kuvaamisesta kaikille helppoa.

HUOLETONTA KESTÄVYYTTÄ

Tämä kamera selviää kaikista elämän kolhuista. Se on vesitiivis¹ 10 metrin syvyyteen ja iskunkestävä² jopa 1,8 metrin korkeudesta pudotettuna, joten maahan tai uima-altaaseen putoamisesta johtuvista vahingoista ei tarvitse huolestua. Se kestää −10 °C:n pakkasen ja se on myös pölytiivis¹, joten sen voi ottaa huoletta mukaan mihin tahansa. Kuvaajan ei tarvitse tehdä muuta kuin rentoutua ja tehdä valokuvauksesta kaikille hauskaa.

HELPPOA JAKAMISTA SNAPBRIDGELLÄ

Voit jakaa laadukkaat Nikon-kuvat sosiaaliseen mediaan hetkessä SnapBridgen avulla. Se hyödyntää Bluetooth® Low Energy (BLE) -tekniikkaa, joka mahdollista jatkuvan, vähän virtaa kuluttavan yhteyden kameran ja jopa viiden älylaitteen välillä. Valokuvat voidaan määrittää siirtymään automaattisesti puhelimeen tai tablettiin kuvauksen yhteydessä. Kuvat ovat heti valmiina älylaitteella: kuvauksen yhteydessä synkronoitavien kuvien koko muutetaan automaattisesti niin, että kuvia voi tarkastella helposti, muokata omassa suosikkisovelluksessa ja siirtää nopeasti sosiaaliseen mediaan. Mikäli et halua synkronoida jokaista valokuvaa automaattisesti, voit synkronoida vain tietyt valokuvat, siirtää kuvat tarkempina ja synkronoida videoita yksinkertaisten ohjainten avulla käsikäyttöisesti.

Android-sovellus on nyt saatavissa. SnapBridgen iOS-sovellus on saatavilla App Storessa® elokuun 2016 lopusta alkaen. Kamerasi voi edellyttää laiteohjelmiston päivitystä ennen kuin SnapBridge-sovelluksen iOS-versiota voi käyttää.

LISÄTIETOJA SNAPBRIDGESTÄ

FULL HD ‑VIDEOIDEN KUVAUSMAHDOLLISUUS

Kameralla voi luoda ystävistä ja perheenjäsenistä upeita videoita yhdellä painalluksella. Erillistä videon tallennuspainiketta painamalla kameralla voi kuvata stereoäänellä varustettuja Full HD (1080p) ‑videoita. Toiminnan alkaessa kamera on aina valmiina ikimuistoisten, liikkuvien hetkien tallennukseen, kun taas Elektroninen VR (tärinänvaimennus) varmistaa videoiden vakauden. Dioraamatehosteella videoista voi tehdä pienoiskohtauksia, jotka voi toistaa teräväpiirtotelevisiossa lisävarusteena saatavan HDMI-kaapelin kautta. Sosiaaliseen jakamiseen täydellisesti soveltuvat laadukkaat videot tuovat perhejuhliin ja matkakuviin eloa.

LAADUKKAITA KUVIA JOKA KERTA

Kristallinkirkkaan NIKKOR-objektiivin ja 13,2 megapikselin CMOS-kuvakennon ansiosta rakeiset kuvat ja hukatut tilaisuudet kuuluvat menneisyyteen. 3-kertaisella optisella zoomilla varustettu NIKKOR-objektiivi on laajennettavissa 6-kertaiseksi Dynamic Fine Zoomiksi³, joka tuo kohteen lähelle ja mahdollistaa hauskojen hetkien sekä parhaiden ilmeiden ikuistamisen. Erinomaisen kuvanlaadun ansiosta kuvaaja voi olla ylpeä jakamistaan kuvista ja videoista.

VAIVATON JA JOHDONMUKAINEN KÄYTTÖ

Toimintaa kuvattaessa ei pidä miettiä kameran toimintatapaa, joten COOLPIX W100 tukee tässä käyttäjää. Neljällä erillisellä painikkeella voi siirtyä suoraan valikkoon, kun taas yksinkertainen käyttöliittymä helpottaa tarvittavan toiminnon löytämistä. Suuret painikkeet sopivat hyvin myös pieniin käsiin, mikä tekee kuvaamisesta mukavaa kaikenikäisille kuvaajille. Nopea kuva -tilaa käytettäessä kamera optimoi kaikki asetukset kuvaajan puolesta ja takaa aina kuvien erinomaisen laadun. Suuri 230 000 pisteen, 6,7 cm:n (2,7 tuuman) TFT-nestekidenäyttö helpottaa kuvien rajaamista, kun taas heijastamaton pinnoite ja kirkkaudensäätö takaavat selkeän näkyvyyden myös heikossa valaistuksessa tai suorassa auringonvalossa. Mikro-USB-latauksen ansiosta lataaminen käy nopeasti, joten yksikään tärkeä hetki ei jää tallentamatta.

PERHEYSTÄVÄLLISET TOIMINNOT

COOLPIX W100 tekee kuvaamisesta jopa pienille kuvaajille helppoa: Laaja valikko ‑toiminto antaa mahdollisuuden aikuisten tai lasten valikon valintaan. Lasten valikossa väreiltään kirkkaat aloitusnäytöt vaihtuvat päivä- tai yötilaan kuvausajankohdan mukaan. Näyttöön tulevat hahmot lisäävät kuvaamisen hauskuutta, ja lapset voivat leikkiä myös lisäämällä kuviinsa sarjakuvatehosteita tai kauniita leimoja, kuten sydämiä tai tähtiä. Kamera on saatavilla useissa eri väreissä, joista kukin käyttäjä voi valita tyyliinsä sopivimman.

LUOVUUTTA KUVATEHOSTEILLA

Erilaiset tehosteet, kuten mustavalkoiseen kuvaan ripauksen väriä tuova Korostusvärit, Kalansilmä ja Lelukamera, saavat valokuvat erottumaan joukosta. Glamour-muokkauksen tehosteet, kuten Maskara, Valkaise hampaat ja Huulipuna, mahdollistavat ulkonäön parantelun. Päällekkäisvalotus (kirkastava) -asetuksella valokuviin voi lisätä valojuovia, mutta kameralla voi luoda myös ääntä sisältävän diaesityksen. Kuvaaminen ei ole enää koskaan tylsää!

TÄYDELLISIÄ MUOTOKUVIA HELPOSTI

Älymuotokuva-järjestelmä helpottaa imartelevien muotokuvien ottamista perheenjäsenistä ja ystävistä. Sen Automaattinen kasvotarkennus ‑toiminto tunnistaa automaattisesti kohteen kasvot ja tarkentaa niihin. Tarkennus kasvoihin säilyy automaattisesti myös kohteen liikkuessa tai valokuvan sommittelun muuttuessa. Hymy-tilassa kuva otetaan, kun kamera havaitsee kohteen hymyilevän, kun taas Silmänräpäysvaroitus-toiminto ilmoittaa välittömästi, jos se havaitsee kohteen räpäyttäneen silmiään kuvaa otettaessa, jotta kuvaaja voi ottaa uuden kuvan. Vedenalainen kasvojen rajaus ‑toiminnon ansiosta kuvaajan ei tarvitse kastua altaalla tai rannalla, sillä kamera ottaa automaattisesti vedenalaisia kuvia, kun se havaitsee ihmisten kasvot.

LUOTETTAVA JA TÄSMÄLLINEN TARKENNUS

Sisäinen Kohteen hakeva AF ‑toiminto (automaattisessa tilassa) takaa jokaisen kuvan erinomaisen terävyyden. Se ennakoi tarkasti kuvan pääkohteen, joten kamera tarkentaa automaattisesti, kun kuva rajataan. Tarkennusalue näkyy näytössä ennen laukaisimen painamista, joten kuvan päätarkennuspiste on aina tarkasti tiedossa. Ihmisiä kuvattaessa tarkennetaan ensisijaisesti kasvoihin.

NIKON IMAGE SPACE

Kaikilla Nikon-käyttäjillä on maksutta käytössään 20 gigatavua tilaa kuvien tallennukseen ja jakamiseen tarkoitetussa NIKON IMAGE SPACE ‑pilvipalvelussa. Lisätietoja on osoitteessa NIKON IMAGE SPACE.

LISÄTIETOJA NIKON IMAGE SPACESTA

¹ Kameran vesitiiviys vastaa JIS-/IEC-suojausluokkaa 8 (IPX8) ja pölytiiviys JIS-/IEC-suojausluokkaa 6 (IP6X).
² Kamera on läpäissyt Nikonin oman testin (testissä kamera pudotetaan 1,8 metrin korkeudelta 5 cm:n paksuiselle vanerialustalle). Testi on MIL-STD 810F Method 516.5-Shock -standardin* mukainen. * Yhdysvaltain puolustusministeriön testausstandardi.
³ Dynamic Fine Zoom -toiminnon suurennussuhde lasketaan optisen zoomin laajakulman ääriasennosta.

Wi-Fi® ja Wi-Fi CERTIFIED -logo ovat Wi-Fi Alliancen rekisteröityjä tavaramerkkejä. Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita Nikon Corporation käyttää lisenssillä. Full HD tarkoittaa kameran kykyä tallentaa videoita 1 920 x 1 080 -muodossa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nikon W100 – Sininen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Voimme myös opastaa tilauksessa puhelimitse numerosta 05 – 3753220. Tilaajan tulee olla yli 18-vuotias.

Toimitusaika

Pyrimme toimittamaan kaikki ennen klo 15:00 tilatut varastotuotteet vielä samana päivänä. Tuotteet joissa on lukee toimitusaika, toimitamme heti kun saamme tuotteen omaan varastoon. Yleinen toimitusaika tuotteille on 2-7pv, pidempään kestävissä toimituksissa pyrimme ilmoittamaan asiasta asiakkaalle sähköpostilla tai tuotesivulla. Tuotteet lähetetään yhdessä paketissa, kun kaikki tuotteet ovat saatavilla

Toimitustavat ja kulut

 • Nouto Foto Monzasta - maksuton

 • Matkahuolto lähipaketti alk. 0,00€
 • Postipaketti alk. 4,90 €
 • Smartpost pakettiautomaatti 4,90€
 • Posti kotipaketti ja Express 14,90€
 • DB Schenker 23,00€ (vain taustakankaille)

Maksutavat

Verkkokaupassamme meillä käy kaikki yleisemmin pankkitunnukset sekä pankkikortit ja lisäksi myös Mobilepay, Resurs Bank osamaksu, Klarna osamaksu (tili) ja lasku, Collector osamaksu sekä lasku 14pv maksuajalla.

Tarjoamme kaikki samat maksutavat myös myymälästä ostettaessa

Takuu

Uusien tuotteiden takuu on yleisesti 36kk, käytettyjen vaihtolaitteiden yksi (1) kuukausi jos ei toisin ilmoiteta tuotekortissa.
Poikkeuksina seuraavat (Koskee vain uusia tuotteita):

 • Käyttyjen laitteiden akut - ei takuuta.
 • Akut 6kk
 • DJI 24kk, akut 6kk
 • Fujifilm 36 kuukautta
 • Godox 24 kuukautta (Akut 6kk)
 • Hakutatz 12 kuukautta
 • Hoya 36 kuukautta
 • Kenko 36 kuukautta
 • Lowepro 10 vuotta
 • Joby 36 kuukautta
 • Manfrotto 36 kuukautta
 • Nikon 36 kuukautta
 • Nissin 36 kuukautta
 • Olympus 36 kuukautta
 • Rode mikrofonit 24 - 120kk. Pidennetty takuu rekisteröitymällä - katso rode.com
 • Samsung SSD-kovalevyt 60 kuukautta
 • Samyang 36 kuukautta
 • Sigma 24 kuukautta, rekisteröitymällä 5 vuotta
 • Sirui 72 kuukautta
 • Sony 36 kuukautta
 • Tamron 24 kk, rekisteröitymällä 5 vuotta
Canon ja Nikon tuotteiden takuuhuollosta ja -vaihdosta vastaa JAS-tekniikka.  Katso lisää JAS-tekniikan sivuilta
Lowepro, Nissin, Samyang, Sirui ja Tamron tuotteiden takuuhuollosta ja -vaihdosta vastaa Focus Nordic. Katso lisää Focus Nordicin sivuilta
Hoya, Sigma ja Tokina tuotteiden takuuhuollosta ja -vaihdosta vastaa Valokuvaustukku Foka.  Katso lisää Fokan sivuilta
Manfrotto tuotteiden takuuhuollosta- ja vaihdosta vastaa  Katso lisää Tura Scandinavian sivuilta
Godox tuotteiden takuuasiat hoidetaan Foto Monzan kautta
Sony tuotteiden takuuasioista vastaa Elcare - Katso lisää Elcare sivuilta

Voit ottaa aina meihin yhteyttä takuuasioissa ja autamme niissä mielellämme. Voit myös kuitenkin huollattaa laitteesi omatoimisesti yllä mainituissa paikoissa. Ainoastaan Godox tuotteet tulee korjauttaa Foto Monzan kautta aina.