ATOMOS AtomX CAST for Ninja V/V+

197.90  159.60  alv0%

30pv alin hinta: 197.90 

|

Maksa osissa

22.09 € / kk

|

12 kk rahoitus
Tod. vuosikorko: 31.13%
Kokonaissumma: 265.10 €Lue lisää
Nopea toimitus
+10 kpl maahantuojalla (arvio 4-7pv)

Toimitustavat

Matkahuolto
Lähella paketti / Jakopaketti / Kotipaketti
alk. 4,90 €
Posti
Smartpost / Express / Kotijakelu
alk. 5,90 €

Nopeat ja turvalliset toimitukset

 • Turvallinen takuu – lue lisää
 • Kuntotestattu tuote jolle myönnämme takuun
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Ennen klo 15:00 tilatut varastotuotteet lähetetään samana päivänä

ATOMOS AtomX CAST for Ninja V/V+

AtomX CAST on Atomos NINJA V:n tai NINJA V:n monitoritallentimen modulaarinen lisäosa, joka muuntaa laitteen monipuolisesti hyödynnettäväksi monitulovalitsimeksi. Yhdistelmä NINJA V ja ATOMX CAST muodostaa NINJA CASTin, joka on itsenäinen valitsin, monikatselumonitori ja lähetyslaatuinen tallennin, joka ei vaadi tietokonetta toimiakseen. Laadukas 5 tuuman HDR-kosketusnäyttö, neljä HDMI-sisääntuloa ja fyysiset painikkeet tekevät Ninja CASTista erinomaisen ratkaisun kannettavaan live-kytkentään ja suoratoistoon.

Lähetysominaisuuksia kaikille
AtomX CAST on suunniteltu videoiden tekijöille ja kaikille, jotka haluavat tuottaa lähetyslaatuisia monikameraohjelmia yksinkertaisesti ja nopeasti. Se sopii myös erinomaisesti verkkokokouksiin, esityksiin, etäopiskeluun/koulutukseen, virtuaalikonferensseihin ja yritysvideoihin. CASTin helppokäyttöisyys mahdollistaa upeiden tulosten saavuttamisen ilman videoammattilaisen taitoja.

Yksinkertainen valitsin
Joustavien ohjausvaihtoehtojen ansiosta voit käyttää joko kosketusnäyttöä tai fyysisiä painikkeita lähteiden valintaan. Valaistut painikkeet ja värillinen LED-valaistus ohjelman ja esikatselun tilaa varten mahdollistavat CASTin käytön myös hämärässä valaistussa ympäristössä.

Liitä mikä tahansa Full HD -videolähde
Voit liittää peilittömiä tai DSLR-kameroita, videokameroita, tietokoneita, konsoleita tai jopa valmiiksi nauhoitettua sisältöä HDMI:n kautta. Laitteeseen integroitu synkronointitoiminto mahdollistaa erilaisten kuvataajuuksien ja HD-lähteiden automaattisen yhdistämisen.

Integroituu saumattomasti
Kun NINJA V/V on telakoituna, AtomX CAST liitetään USB-C:n kautta tietokoneeseen ja se näkyy korkealaatuisena webbikamerana. Plug and play -toiminnon ansiosta se toimii välittömästi kaikkien videosovellusten, kuten Zoomin, Teamsin ja Skypen kanssa ilman erillisiä ajureita. Lisää jopa neljä kameratuloa, jotta esityksesi tai kokouksesi nousee seuraavalle tasolle.

Integroitu monitori
Integroidun monitorin ansiosta näet saapuvat signaalit sekä ohjelmasi ulostulon ilman, että sinun tarvitsee liittää lisämonitoria. Kun NINJA V/V on telakoituna AtomX CAST -laitteeseen, voit käyttää sen laadukasta 5-tuumaista kosketusnäyttöä asetusten määrittämiseen ja monitorin aputyökaluja valotuksen, tarkennuksen ja kuva-analyysin optimoimiseksi. Vaihda sitten monikatselukuvaan nähdäksesi kaikki neljä tuloa kerralla, ja lisäksi voit tarkkailla äänitasoa.

Paranna brändiäsi, videotasi ja tavoittavuuttasi
Hienostuneet ominaisuudet, kuten logot, näytön yläosan grafiikka ja alemman kolmanneksen tekstit, tekevät tuotannostasi uskomattoman näköistä, ja näiden toimintojen omat säätimet tekevät niistä helppokäyttöisiä. Voit lisätä mukautettua grafiikkaa sisällön brändäämistä varten, tuella läpinäkyvyyttä varten, sponsoreiden logoja ja muita ruudulla näkyviä tietoja tuotantoosi ja määrittää ulkoasun Ninjan kosketusnäytöllä.

Kuva kuvassa
Yksi CASTin käytön eduista monikamerakokoonpanon kanssa on se, että voit käyttää kuva kuvassa -toimintoa kahden tulon näyttämiseen samanaikaisesti. Mitä tahansa neljästä HDMI-tulosta voidaan käyttää Kuva kuvassa -efektiä varten, ja päällekkäisen kuvan kokoa ja sijaintia voidaan säätää. Voit näyttää lähikuvan pöydälläsi olevasta tuotteesta ja näyttää kasvosi kuvana kuvassa samaan aikaan, kun puhut tuotteesta.

Konfiguroitavissa ja muunneltavissa
AtomX CASTin kompakti koko ja monipuolisuus mahdollistavat sen helpon kuljetettavuuden ja käytön niin yksittäisille toimijoille kuin tiimeillekin. Yksittäiset toimijat voivat kuljettaa Ninja CASTia pienessä repussa ja käyttää sitä sitten huomaamattomasti pienikokoisten peilittömien kameroiden kanssa kaikenkokoisissa tuotannoissa. Suurempia kokoonpanoja varten NINJA V/V HDMI-lähtöä voidaan käyttää toissijaisena lähtönä, joka voidaan määrittää päällekkäiseksi ohjelmalähdöksi, esikatselumonitoroinniksi kuvausryhmälle tai esiintyjille tai liittää suurempaan monikatselunäyttöön.

Valmis edistyneeseen työnkulkuun
AtomX CAST, joka on liitetty NINJA V/ V -laitteeseen, on täysin toimiva itsenäinen valitsin, mutta voit käyttää sitä myös tietokoneen kanssa edistyneempään videotyöskentelyyn. Tässä tilassa AtomX CAST ja NINJA V/V hoitavat raskaat työt, jolloin tietokoneen kuormitus vähenee ja ohjelmiston kaatumisen todennäköisyys pienenee, kun käytössä on oma ulkoinen videonkäsittely. Lisää vain AtomX CAST medialähteeksi OBS-, X-Split- ja VMix-ohjelmissa, jotta voit hyödyntää ohjelmistosovelluksen ylimääräistä grafiikkaa ja kohtauskonfiguraatiota samalla kun käytät CASTia videotulon vaihtamiseen.

Lähetyslaatuinen valinta ja tallennus
Ammattikäyttöön tarkoitettujen 10bit/4:2:2-sisääntulojen ansiosta saat lähetyslaatuisen kytkennän sekä mahdollisuuden tallentaa lähetyslaatuisilla koodekkeilla, kuten Apple ProRes tai Avid DNx.

Sisäänrakennettu monipuolisuus

AtomX CAST voi toimittaa videon maailmanlaajuiselle yleisölle lähettämällä suoratoiston haluamallesi suoratoisto-isännälle, lähettämällä lähetyslaatuisen videosignaalin paikalliselle näytölle, digitaaliselle opasteelle tai videoseinälle ja tallentamalla korkealaatuisilla editointivalmiilla videokoodekeilla.

Erotu joukosta
Käyttämällä Ninja CASTia kunnollisen kameran ja lähes minkä tahansa sopivan objektiivin kanssa saat ammattimaisen lähetysratkaisun uskomattomalla kuvanlaadulla. Voit asettaa matalan syväterävyyden ja luoda elokuvamaisen ulkoasun, joka eroaa huomattavasti tavallisesta webbikamerasta saatavasta kuvasta. Kiinnitä huomiota valaistukseen, kamerakulmiin ja ääneen, ja pian teet ammattimaisia videotuotantoja. Jopa vanhempi HD-videokamera voi tuottaa upeaa videokuvaa HDMI-portin kautta, joten sinulla on todennäköisesti jo kameroita usean kameran tuotantoa varten.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • WebCAST – Plug and Play UVC-yhteys suosikkiohjelmistoihisi, kuten Zoom, MS Teams, Skype, OBS ja muut
 • BroadCAST – Laadukas valitsin ja tallennus ProRes- ja DNx-muodossa sekä mahdollisuus h.265-koodekkiin
 • MultiCAST – samanaikainen tallennus, suoratoisto ja tulo paikallisille näytöille. Erilliset HDMI-ulostulot – yksi erilliselle ohjelmalähdölle ja yksi monitoimilähtö monikatselulle, esikatselulle tai ohjelmalle
 • Lisää mukautettuja grafiikoita, logoja, alempia kolmanneksia ja sisältöbrändäyksiä ja käytä kuva kuvassa -efektiä millä tahansa syötteiden yhdistelmällä
 • Käyttäjäystävällinen muotoilu, jossa on sekä Ninja V:n / Ninja V :n kosketusnäyttö että telakan fyysiset painikkeet, mikä helpottaa käyttöä ja käyttöönottoa kompaktissa ratkaisussa.

Paketin sisältö

 • 1 x AtomX Cast -yksikkö

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ATOMOS AtomX CAST for Ninja V/V+”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Voimme myös opastaa tilauksessa puhelimitse numerosta 05 – 3753220. Tilaajan tulee olla yli 18-vuotias.

Toimitusaika

Pyrimme toimittamaan kaikki ennen klo 15:00 tilatut varastotuotteet vielä samana päivänä. Tuotteet joissa on lukee toimitusaika, toimitamme heti kun saamme tuotteen omaan varastoon. Yleinen toimitusaika tuotteille on 2-7pv, pidempään kestävissä toimituksissa pyrimme ilmoittamaan asiasta asiakkaalle sähköpostilla tai tuotesivulla. Tuotteet lähetetään yhdessä paketissa, kun kaikki tuotteet ovat saatavilla

Toimitustavat ja kulut

 • Nouto Foto Monzasta - maksuton

 • Matkahuolto lähipaketti alk. 0,00€
 • Postipaketti alk. 5,90 €
 • Smartpost pakettiautomaatti 5,90€
 • Posti kotipaketti ja Express 14,90€
 • DB Schenker 23,00€ (vain taustakankaille)

Maksutavat

Verkkokaupassamme meillä käy kaikki yleisemmin pankkitunnukset sekä pankkikortit ja lisäksi myös Mobilepay, Resurs Bank osamaksu, Klarna osamaksu (tili) ja lasku, Collector osamaksu sekä lasku 14pv maksuajalla.

Tarjoamme kaikki samat maksutavat myös myymälästä ostettaessa

Takuu

Uusien tuotteiden takuu on yleisesti 36kk, käytettyjen vaihtolaitteiden yksi (1) kuukausi jos ei toisin ilmoiteta tuotekortissa.
Poikkeuksina seuraavat (Koskee vain uusia tuotteita):

 • Käyttyjen laitteiden akut - ei takuuta.
 • Akut 6kk
 • DJI 24kk, akut 6kk
 • Fujifilm 36 kuukautta
 • Godox 24 kuukautta (Akut 6kk)
 • Hakutatz 12 kuukautta
 • Hoya 36 kuukautta
 • Kenko 36 kuukautta
 • Lowepro 10 vuotta
 • Joby 36 kuukautta
 • Manfrotto 36 kuukautta
 • Nikon 36 kuukautta
 • Nissin 36 kuukautta
 • Olympus 36 kuukautta
 • Rode mikrofonit 24 - 120kk. Pidennetty takuu rekisteröitymällä - katso rode.com
 • Samsung SSD-kovalevyt 60 kuukautta
 • Samyang 36 kuukautta
 • Sigma 24 kuukautta, rekisteröitymällä 5 vuotta
 • Sirui 72 kuukautta
 • Sony 36 kuukautta
 • Tamron 24 kk, rekisteröitymällä 5 vuotta
Canon ja Nikon tuotteiden takuuhuollosta ja -vaihdosta vastaa JAS-tekniikka.  Katso lisää JAS-tekniikan sivuilta
Lowepro, Nissin, Samyang, Sirui ja Tamron tuotteiden takuuhuollosta ja -vaihdosta vastaa Focus Nordic. Katso lisää Focus Nordicin sivuilta
Hoya, Sigma ja Tokina tuotteiden takuuhuollosta ja -vaihdosta vastaa Valokuvaustukku Foka.  Katso lisää Fokan sivuilta
Manfrotto tuotteiden takuuhuollosta- ja vaihdosta vastaa  Katso lisää Tura Scandinavian sivuilta
Godox tuotteiden takuuasiat hoidetaan Foto Monzan kautta
Sony tuotteiden takuuasioista vastaa Elcare - Katso lisää Elcare sivuilta

Voit ottaa aina meihin yhteyttä takuuasioissa ja autamme niissä mielellämme. Voit myös kuitenkin huollattaa laitteesi omatoimisesti yllä mainituissa paikoissa. Ainoastaan Godox tuotteet tulee korjauttaa Foto Monzan kautta aina.