Osastot
Suodata hinnan mukaan

Smallrig

SmallRig on Kiinalainen yritys joka on erikoistunut stilli ja video rigien

valmistukseen. SmallRig tarjoaa edullisia ratkaisuja ja tuotteita monenlaisiin tarpeisiin. Häkeistä grippeihin ja erilaisiin kahvoihin, kaikenlaisia klämppejä ja kiskoja kiinnityksiin, mahdollisuudet unelmiesi rigin kasaamiseen ovat miltei rajattomat.

SmallRig – tärkeimmät ominaisuudet

SmallRig rigit ja lisäosat tunnetaan pienestä koostaan ja helposta käytettävyydestä. Kaikki tuotteet ovat modulaarisia ja ne yhdistyvät helposti toisiinsa. Suurin osa osista on varustettu useilla kiinnityspisteillä ja vakiokokoisilla kierrereijillä kuten 1/4″ ja 3/8″.

SmallRig – käyttö


Rigien kasaaminen ja purkaminen on tehty helpoksi koska useimmat lisäosat kiinnittyvät saumattomasti. Lisälaitteiden kuten mikrofonien, kolmijalkojen tai follow focuksen lisääminen on helppoa ja nopeaa.

Kamerarigit tukevat sinua kaiken laisissa videotuotannoissa. Smallrig rigit suojaavat kameraasi kolhuilta. Lisäksi häkissä olevaa kameraa on vakaampi käyttää, joten videosi tulee olemaan sujuvampaa. Häkissä olevassa kamerassa on enemmän massaa ja kontrollointi on kätevämpää. Rigi pitää kaikki välineesi käden ulottuvilla.

SmallRigin valikoimasta löytyy ratkaisu kaikenlaisiin videotuotantoihin, DSLR tai ammattilaisvideokameroihin, sekä kenttämonitoreille, EVF:ille ja gimbaaleille. SmallRig tukee kaikkia suurimpia valmistajia, kuten Sony, Panasonic,Blackmagic, Canon, Fujifilm, Zhiyun, Dji ja Atomos.

Etsitkö jotain Smallrig osaa mitä ei löytynyt? Laita meille Smallrigin osanumero ja tilaamme sen sinulle seuraavassa tilauksessa. Tilaamme osia usein, jolloin toimitusajat pysyvät järkevinä.

Smallrig

Showing 1–20 of 100 results