Valitse tuoteosasto

Näytetään tulokset 1–16 / 44

Valitse tuoteosasto

Näytetään tulokset 1–16 / 44

Fujinon objektiivit

Fujinon on Fujifilmin valmistama objektiivi valikoima jota käytetään ammattivalokuvauksessa ja broadcast käytössä, sekä elokuvien teossa. Fujifilm alkoi valmistaa optisia laseja Odawaran tehtaallaan Japanissa vuonna 1940. Siellä valmistettiin aikansa puhtainta lasia. Fujifilm oli alan pioneeri Electron Beam Coating (EBC) teknologiassa joka on korkealuokkaisinta suorituskykyä ja tarkkuutta linsseissä.

Fujifilm tarjoaa tänä päivänä erittäin suuren valikoiman Fujinon objektiivejä kaikkiin hintaluokkiin ja tarpeisiin. Valikoima kattaa peruslasit yleisvalokuvaukseen, harrastaja- ja ammattiobjektiivit sekä cinema lineupin elokuvantekijöille.

Fuji X bajonetin laseissa voi nähdä historian suuruutta, kuten 16-55mm f/2.8 tai 56mm f/1.2. Cine puolen MK ja Premista lasit ovat tämän päivän alansa huippuja.

Jos sinulla on kysyttävää Fujinonin objektiiveistä tule käymään tai ota yhteyttä info@fotomonza.com / 05-3753220. Meillä on laaja kokemus Fujin objektiiveistä ja osaamme varmasti auttaa sinua valitsemaan oikean. Löydät myös Fujifilm kalustoa vuokralaitteistamme jos haluat ensiksi kokeilla tuotteita ennen ostoa.