Ostoskori

Kysyttävää? Soita meille 05 – 375 3220

Ilmaiset toimituskulut yli 500€ tilauksiin / Palautusoikeus 30pv

Avoinna arkisin 10:00 – 17:00, la 10:00 – 15:00

Suotimien tehokäyttö sivuillamme

Olemme lisänneet hiljattain verkkokauppaamme suotimia tuotteiden löytämisen helpottamista varten. Suotimet mahdollistavat ja helpon tavan tehdä todella yksilöllisiä hakuja tuotteista.

Toistaiseksi voit tehdä hakuja seuraavien kriteereiden ympärillä. Näistä lisää alempana.

  • Tuoteosasto
  • Merkki
  • Hinta
  • Varastosaatavuus
  • Verokanta (ALV 24% / ALV 0%)
  • Yhteensopivuus

Suotimet ovat tietokoneen ruudulla aina näkyvissä vasemmalla sivuvalikossa. Napsauttamalla suodinta saat filteröityä tuloksia. Napsauttamalla suodinta uudelleen, poistuu kyseinen suodin. Kaikki vanhat suotimet jäävät kuitenkin yhä aktiivisesti.

Esimerkkinä valitset ao. kuvasta merkiksi Canon. Nyt järjestelmä etsii sinulle kaikki Canon merkkiset tuotteet “Kamerat” osastolta. Kun otat Canon merkin pois päältä, jää “Kamerat” osasto yhä aktiiviseksi.

Mobiilissa suotimet ovat piilotettuina, jotta käyttömukavuus sivua selatessa ei kärsisi. Suodattimet voit avata painamalla “Näytä suodattimet” nappulaa, joka löytyy ennen tuotteita ja myös sivun alalaidasta tuotteiden jälkeen. Kaikki samat suodattimet jotka ovat tietokoneen näytöllä, löydät myös mobiilipuolelta. Myös toiminnallisuus on täysin identtinen.

Esimerkkivideo käytöstä

Teimme myös esimerkkivideon suotimien käytöstä mobiililla. Tämä helpottaa varmasti ymmärtämään näiden työvälineiden tehokkuutta. Videolla käymme läpi tyypillisimpiä esimerkkejä.

Foto Monzan sivuston tehokäyttö

Jos sinulle heräsi kysyttävää suotimien käytöstä tai haluaisit jonkin itseäsi helpottavan suotimen sivuillemme, laita meille sähköpostia info@fotomonza.com ja lisäämme sen mikäli koemme sen hyödylliseksi myös muille asiakkaille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Toimituskulut alk. 0,00€

Nopeat toimitukset

30pv palautusoikeus

Voit palauttaa uudet tuotteet ilman kysymyksiä

Virallinen jälleenmyyjä

Uusilla tuotteilla on tehtaan myöntämä takuu

Luotettava kauppa

Yli 30-vuoden kokemus kameroiden myynnistä